Makelaars in
woonplezier Haarlem - Amsterdam

Woningtaxatie

Een taxatie van uw woning kan plaatsvinden voor vele doeleinden.

B2 makelaars & taxateurs zijn erkende / gecertificeerde taxateurs en kennen de regio's Amsterdam en Haarlem zeer goed.

  • Bij aankoop van een woning kan een taxatierapport inzicht geven in de waarde van de woning. Ook staan in een taxatierapport bouwkundige en juridische aspecten beschreven.
  • Bij het aangaan van een nieuwe hypotheek of het aanpassen van uw huidige hypotheek is waardebepaling meestal een vereiste van de hypotheekverstrekker.
  • Bij de aankoop van een nieuwe woning geeft de waarde van de huidige woning inzicht in de haalbaarheid het kopen van een nieuwe woning.
  • Bij een echtscheiding, waarbij de woning onderdeel uitmaakt van de bezittingen.
  • Bij overlijden vervalt de woning vaak aan de erfgenamen. Over een erfenis moet belasting betaald worden, hierdoor kan het nodig zijn om de waarde van de woning vast te stellen.


Een gevalideerd (NWWI en/of Taxateurs Unie) taxatierapport.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI en Taxateursunie zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. B2 makelaars zijn aangesloten bij het NWWI en Taxateurs Unie en moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Wij kennen de regio's en leveren u een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Een NWWI en Taxateursunie taxatie beschermt u zo tegen een onjuiste waardebepaling.

Direct een NWWI taxatie aanvragen: klik hier (€ 493,74 ex btw - inclusief validatie)

B2 makelaars zijn gecertificeerde en erkende makelaars / taxateurs en makelaar in Amsterdam en Haarlem. Zij staan ingeschreven in het NVRT.

Maak snel kennis met uw taxateur! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via ons contactformulier.

Vbo Makelaar Funda SCVM