Makelaars in woonplezier
Haarlem - Amsterdam

Aankoopbegeleiding in de regio Haarlem - Amsterdam

Een huis kopen met "makelaars in woonplezier" ?

“Wat is belangrijk als u een huis koopt”

“Dat u een huis helemaal naar uw wens vindt, voor de juiste aankoopprijs, dat u een goed gevoel heeft bij de aankooptransactie en dat u vertrouwen in uw aankoopmakelaar heeft.”

Elk woonsegment
Een fijn thuis voor u zoeken is voor ons een uitdagende opdracht. Een aankoopopdracht die wij zeer serieus nemen. Of u nu op zoek bent naar een parmantige middenwoning, een robuuste twee-onder-een-kap of een weelderig landhuis, B2 makelaars & taxateurs kent het woningaanbod en zal de juiste match voor u vinden. Voor elk woningsegment vindt u bij B2 makelaars & taxateurs de juiste aankoopmakelaar. Of u nu op zoek bent naar een middenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kap, vrijstaande woning, villa of landhuis. In de stad of op het platteland.

Maak snel kennis met uw aankoopmakelaar! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via ons contactformulier.

Factoren in balans
Het juiste huis zoeken heeft veel te maken met emotie en wensen. Uw aankoopmakelaar houdt volop rekening met uw subjectieve gevoelens. Er zijn echter ook andere factoren die meespelen in het vinden van het meest geschikte huis voor u. Wat dacht u van de prijs, de gewenste locatie, de historie van het huis, prijzen van vergelijkbare huizen in de buurt, de faciliteiten, de trends, de woningmarkt en de verkoper bijvoorbeeld. Wij zijn zeer ervaren in het combineren van wensen, mogelijkheden en aanbod. Wij zoeken met u de balans voor de beste aankoop.

Plan van aanpak
Als u van plan bent het juiste huis voor u te kopen, is een duidelijk plan van aanpak een eerste vereiste. Wij bespreken alle factoren die met de juiste keuze te maken hebben en komen samen met u tot een totaal aankooppakket. Een persoonlijk, op maat gesneden aankooptraject, waar we ons allebei prettig bij voelen: u vanuit uw gevoel/wensen en wij vanuit onze professionaliteit en ervaring. Een perfecte mix en match van uw emotie, wensen en ideeën en onze expertise, objectieve kijk en financiële kennis. Samen zijn we een goed team om uw droomhuis te realiseren.

Eerste keuze = perfecte huis
U kunt op zoek gaan op Funda naar een woning, maar veel mooier is het als wij persoonlijk voor u op zoek gaan naar het perfecte huis. We hebben een bijzonder groot netwerk en werken al ruim 10 jaar lang in deze woningmarkt. We horen dus veel. Meestal al lang voordat een verkoper een huis op Funda zet. Daar zit onze meerwaarde. Wanneer wij weten wat u wenst, kunnen we heel gericht voor u gaan zoeken. Uit ervaring weten we dat een match dan veel sneller gemaakt is.

Het aankooptraject
De makelaars van B2 makelaars & taxateurs zijn optimaal geschoold en hebben een grote kennis van de woningmarkt. Wij gaan bij de aankoop van uw huis niet over één nacht ijs. Zekerheid over de juiste keuze is voor ons net zo belangrijk als voor u. Wij zoeken alles voor u uit met betrekking tot de woning van uw keuze. Wij onderzoeken bijvoorbeeld op kadastraal niveau, bouwkundige staat, bodemgesteldheid, ontwikkelingen in de directe omgeving, monumentenstatus en nog veel meer zaken. Want goed onderzoek kan het verschil maken. Wij zullen u dan ook naar eer en geweten adviseren over de mogelijkheden van (bouw)onderzoeken, bestemmingsplanwijzigingen en milieuvergunningen. Bent u er eenmaal zeker van dat u het huis wilt aankopen, dan gaan wij voor u onderhandelen en realiseren voor u een optimale aankoopprijs. Daarna begeleiden we u tijdens het hele traject van koopakte tot notariële overdracht. U wilt toch zeker weten dat u een koopovereenkomst tekent die staat als een huis!
B2 makelaars & taxateurs - meerwaarde ?

Uw belang voorop
We staan 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze ervaring, professionaliteit en marktkennis geven we u een eerlijk advies.

Integer
Uw B2 makelaar gedraagt zich te allen tijde volgens de VBO-erecode. Daarom is het voor u belangrijk te weten dat als uw droomhuis vindt onder het aanbod van B2 makelaars & taxateurs, wij u helaas niet kunnen vertegenwoordigen als aankopend makelaar. Dat zou tegenstrijdige belangen teweeg brengen, we zijn immers al de makelaar van de verkoper. Vanzelfsprekend kunnen wij u wel begeleiden in het vinden van een bij u passende collega-makelaar die de aankoop voor u kan verzorgen.

Vrijblijvend en deeldiensten
U kunt bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om te kijken of we bij elkaar passen. Ook is het mogelijk om deeldiensten bij ons af te nemen als u al een droomhuis op het oog hebt.

Kernwoorden: betrouwbaar, droomhuis, vriendelijk, woonplezier, persoonlijk, integer, op maat, aankooptraject, aankoopbegeleiding, optimale aankoopprijs.

Maak snel kennis met uw aankoopmakelaar! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via ons contactformulier.